Puhtautta ja raikkautta toimisto- ja kotisiivouksella Karkkilassa ja Espoossa

Tilaa siivouspalvelu

Savinainen M. Tmi tarjoaa ammattitaitoista ja luotettavaa toimisto- ja kotisiivousta Karkkilassa, Lohjalla, Vihdissä ja Espoossa.

Tutustu siivouspalveluihimme tarkemmin ja pyydä tarjous tarvitsemallesi siivoukselle!

Kotisiivous

Mikäli olet kiinnostunut käyttämään vapaa-aikaasi enemmän johonkin muuhun kuin siivoamiseen, tai jos aikasi ei siihen yksinkertaisesti riitä, on ammattilaisen suorittama kotisiivous hyvä ratkaisu. Huolellinen ja säännöllinen siivous on myös yllättävän fyysinen tehtävä, joka muodostuu helposti ikääntymisen tai vamman aiheuttamana turhan raskaaksi.

Savinainen M. Tmi tarjoaa avun. Saat meiltä luotettavat sekä tehokkaat kotisiivoukset, jotka pitävät sisällään kaiken. Voit tilata siivouksen kertaluontoisesti tai säännöllisellä sopimuksella. Muista myös, että kotisiivousten työosuus on verovähennyskelpoista!

Toimistosiivous

Siisti työympäristö on tehokkaan työskentelyn lähtökohta. Ilman siistejä työskentelytiloja sekä viihtyvyys että tehokkuus työpaikalla heikkenevät. Yrityksen tilat toimivat myös eräänlaisena käyntikorttina ja ensivaikutelman luojana.

Me toteutamme toimistosiivoukset pitkän kokemuksen tuomalla ammattitaidolla. Voimme hoitaa siivouksen päivittäin, viikoittain tai ihan miten vain sovitaan. Toimimme siten, ettei toimistossa työskentely keskeydy tai häiriinny siivouksen takia.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous

Valitse Savinainen M. Tmi ja tilaa meiltä toimisto- tai kotisiivous! Saat meiltä kilpailukykyisen tarjouksen tehokkaalle siivoukselle. Palvelumme ovat saatavilla Karkkilan, Lohjan, Vihdin sekä Espoon alueilla. Tavoitat meidät puhelimitse,  sähköpostitse tai sivustolta löytyvällä lomakkeella. Mikäli jokin jäi vielä askarruttamaan, vastaamme mielellämme myös kysymyksiisi!